UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

RADIO ПРИЩЕПКІН

RADIO ПРИЩЕПКІН — музична онлайн-радіостанція, яка працює у форматі UA TOP-40, тобто транслює найхітовіші пісні з нової української музики. Головною метою станції є популяризація сучасної української музики та підтримка українських музикантів. Радіостанція відображає те, що відбувається в Україні в музичному, культурному та політичному контексті та є важливим майданчиком для того, щоб українська музика була почута широкою аудиторією.

Компанія підтримує найяскравіших представників сучасної української музики, шанує вітчизняних зірок та допомагає молодим виконавцям розкрити свій творчий потенціал. Однією з особливостей Radio Прищепкін є титрування кожної пісні, що допомагає знайомити слухачів з українськими виконавцями.

Станція відтворює різні жанри пісень, створених в Україні або заспіваних українською мовою, дотримується сучасних правил радіопрограмування, розподіляє музичні треки на категорії та складає плейлисти за допомогою спеціального програмного забезпечення. У ротації знаходяться пісні, що вийшли не більше п’яти років тому. Мовні пропорції становлять 75% україномовних пісень та 25% пісень іншими мовами світу.

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter