UA EN

НАШІ НАБОЇ
СВІТЛІ ІДЕЇ

Up БЛОГ

Technosens

ТЕХНОСЕНС – універсальна інжинірінгова компанія, що спеціалізується на обслуговуванні та постачанні обладнання, запасних частин та витратних матеріалів для промислових підприємств України. В асортименті компанії продукція сучасних світових виробників електротехнічного обладнання, засобів автоматизації, приводу, контрольно-вимірювальних приладів і кабельно-провідникової продукції.

Маючи великий досвід реалізації проектів автоматизації технологічних процесів і розподілу електроенергії, Техносенс забезпечує комплексні рішення, від складання технічного завдання і розробки проектно-конструкторської документації, до виготовлення, монтажу та пуско-налагодження обладнання.

Компанія має ексклюзивний статус сертифікованого сервісного партнера і системного інтегратора обладнання Baumüller Nurnberg GmbH в Україні; забезпечує сертифіковане сервісне обслуговування, ремонт і введення в експлуатацію випрямлячів FlexKraft шведського виробника Kraft Powercon Sweden AB; є сертифікованим дистриб’ютором LAPP, JAQUET Technology AG, Wika Alexander Wiegand SE & Co, Phoenix Contact GmbH & Co і партнером Danfoss, Siemens, Eaton, Asea Brown Boveri, Heidenhain, ELL.

In Context

Швидкий зв`язок

Для відправки натисніть Enter